do posmakowania : sery, bryndze, podpuszczki, oscypki - w ofercie pracowni w Zespole Szkół Rolniczych. Oleje kulinarne zaś takie występują : rzepakowy, słoneczn  (Nowosielce)

Oceń to [średnia : 0/10]
Oceń ten materiał
Zamknij

do posmakowania : sery, bryndze, podpuszczki, oscypki - w ofercie pracowni w Zespole Szkół Rolniczych. Oleje kulinarne zaś takie występują : rzepakowy, słonecznikowy, z pestek winogron, krokoszowy, sojowy, z orzechów laskowych, z orzechów włoskich, lniany, z orzeszków ziemnych (arachidowy), z cząbru, z awokado, kukurydziany, kokosowy, cedrowy, sezamowy, rydzowy, oliwa z oliwek.

Komentarze






Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz wsparcia, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta


Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!