do posmakowania : sery, bryndze, podpuszczki, oscypki - w ofercie pracowni w Zespole Szkół Rolniczych. Oleje kulinarne zaś takie występują : rzepakowy, słoneczn (Nowosielce)
Oceń to [średnia : 0/10]
Oceń ten materiał
do posmakowania : sery, bryndze, podpuszczki, oscypki - w ofercie pracowni w Zespole Szkół Rolniczych. Oleje kulinarne zaś takie występują : rzepakowy, słonecznikowy, z pestek winogron, krokoszowy, sojowy, z orzechów laskowych, z orzechów włoskich, lniany, z orzeszków ziemnych (arachidowy), z cząbru, z awokado, kukurydziany, kokosowy, cedrowy, sezamowy, rydzowy, oliwa z oliwek.
Komentarze
Potrzebujesz pomocy?
Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz wsparcia, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta
- Jestem Gospodarzem
- Wypełnij formularz kontaktowy!
- Jestem Turystą
- info@nocowanie.pl
- 22 116 82 96
- poniedziałek - piątek, 8:00 - 16:00